ONORARII

Male lawyer or Counselor working in courtroom have meeting with client are consultation with contract papers of real estate, Law and Legal services concept.

Cabinetul de avocatura GUNEA

CUM STABILIM ONORARIILE AVOCATIALE?

Biroul nostru procedeaza la stabilirea onorariilor in mod liber si transparent in relatia cu clientii nostri sau imputernicitii acestora. Acestea se estimeaza si se stabilesc cu respectarea normelor Statutului Profesiei de Avocat si in raport cu dificultatea, amploarea si complexitatea cazului, urgenta activitatii sau durata cazului, precum si in raport de importanta intereselor partilor in acel diferend, de posibilitatile clientilor sau in functie de istoricul colaborarilor cu biroul nostru.

Onorariul este prevazut in contractul de asistenta juridica la data incheierii lui, inainte de inceperea consultantei, asistentei si/sau reprezentarii in fata instantei, organelor de urmărire penala, alte autoritati ale statului sau in fata altor persoane fizice si/sau juridice.

Consulta gratuit avocatul pentru problema dvs.

Biroul de avocatura GUNEA, practica urmatoarele tipuri de onorarii:

Onorariul fix

Reprezinta acel onorariu care consta intr-o suma fixa de bani cuvenita avocatului pentru activitatea profesionala exercitata de acesta, pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care il presteaza sau, dupa caz, le presteaza clientului.

Onorariul orar

Este constituit dintr-un onorariu stabilit pe ora de lucru sau pe ora de consultanta, asistenta sau reprezentare juridica, respectiv o suma fixa de unitati monetare, cuvenita avocatului pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o presteaza in interesul clientului. Pentru cei care aleg acest tip de onorariu, calculam si estimam in mod corect, inca de la inceputul colaborarii, cuantumul total al acestuia, pentru a oferi clientilor o imagine de ansamblu asupra tuturor costurilor ce se vor ivi în derularea activitatilor juridice, exercitate in favoarea acestora.

Onorariul de success

Reprezinta o suma fixa sau variabila, complementara onorariului fix sau orar, pe care avocatul are dreptul sa-l solicite si sa-l perceapa in masura in care va obtine un anumit rezultat pentru client. Avantajul acestor tipuri de onorarii este ca prin stabilirea acestora, clientul va beneficia de un onorariu avocatial fix sau orar mult mai redus, decat in lipsa celui de succes. Important de retinut, ca in cauzele penale, onorariul de succes poate fi practicat doar in legatura cu latura civila a cauzei.

BIROUL DE AVOCATURĂ GUNEA

Vă puteți baza întotdeauna pe noi!

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări legate de cuantumul estimativ al onorariilor percepute pentru problema dumneavoastră! 

Chat online 👋
1
Cu ce va putem fi de folos ? 👋
Cu ce va putem fi de folos ? 👋