Civil

BIROUL DE AVOCATURĂ GUNEA

Avocat dreptul civil Bucuresti

Ai de recuperat anumite sume de bani? Ai de rezolvat documentele pentru o mostenire ori succesiune? Nu intelegi cum functioneaza partajul judiciar si cel succesoral? O executare silita iti da de cap?

Atunci ai nevoie de un avocat specializat pe dreptul civil! Noi iti punem la dispozitie un specialist care sa iti intocmeasca toate actele necesare pentru ca tu sa duci la bun sfarsit orice interactiune cu institutiile statului.

Avocatul de drept civil te reprezinta in fata legii

Dreptul civil se ocupa cu reprezentarea persoanei fizice si juridice in legatura cu institutiile statului roman in multiple spete, dupa cum urmeaza: dreptul de proprietate privata si publica, succesiuni, mosteniri, testamente, donatii si revendicari, evacuari, recuperari si inchirieri, intabulari si ipoteci, tranzactii, activitati de vanzare-cumparare si nu numai. Avocatul nostru iti sta la dispozitie pentru redactarea oricarui contract sau oricarei intelegeri scrise intre parti. Daca astfel de contracte sunt realizate deja, insa ai dubii si preferi ca un specialist sa arunce o privire pe ele, ai venit in locul potrivit! Suntem pregatiti sa iti aparam drepturile in instanta si sa ne asiguram ca ai inteles ce ti se cuvine si ce nu, ca sa poti pleca impacat ca ai facut tot ce se putea face pentru a rezolva neintelegerea.

Fie ca trebuie sa te prezinti in fata unui instante judecatoresti, ori fie in fata unei primarii sau prefecturi, in fata birourilor notariale sau de Carte Funciara ori in fata oricarui Birou de Executor Judecatoresc, apeleaza cu incredere la un avocat de drept civil.

Stim cat de plin iti este programul si ca uneori iti este aproape imposibil sa iti faci timp liber pentru a te ocupa de astfel de proceduri. Daca vrei sa iti pastrezi timpul liber pentru cei dragi, noi ne putem ocupa de la cap la coada de procedeul judecatoresc. In baza unui mandat, ne imputernicesti sa ne ocupam de orice intrevedere la care altfel tu ar fi trebuit sa te prezinti fizic.

Avocat personal

Contacteaza-ne acum!

STATUL TI-A GENERAT NEDREPTATI? APELEAZA LA UN AVOCAT DE DREPT CIVIL!

De-a lungul timpului, statul roman a adoptat diverse masuri prin care a trecut in posesia nationala imobile, in special in perioada regimului comunist, cand unele imobile au fost preluate in mod ilegal. Daca statul roman si-a insusit ilegal imobilul tau, este cazul sa apelezi la un avocat de drept civil care sa te reprezinte in procesul anevoios cu statul. Legile nr. 10/2001, 247/2005 si 165/2003 prevad tocmai aceasta situatie in care, dupa caderea regimului comunist in Romania, statul si-a insusit un bun care nu ii apartinea. Legea nr. 112/1995 este special conceputa pentru a se asigura ca, daca imobilul tau a fost ,,furat” de statul roman in perioada comunista, tu sa iti primesti bunul inapoi sau, daca acest lucru nu se poate realiza, sa primesti despagubiri.

Daca situatia ta este chiar mai specifica, adica imobilul tau se afla pe teritoriul bulgar dezbatut in cadrul Tratatului dintre Romania si Bulgaria in anul 1940, Legea nr. 9/1998 prevede returnarea imobilului apartinatorului de drept sau asigurarea de anumite despagubiri in aceeasi valoare.

Mai mult, orice litigii ai avea cu statul, oricat de complicate ar fi, iti asiguram un avocat specialist care sa se ocupe cu grija si seriozitate de dosar. Indiferent ca ai fost executat silit ori chiar evacuat din imobilul personal fara un motiv valid, cotele succesorale au fost in trecut calculate gresit sau ti s-a anulat fara motiv certificatul de mostenitor, un bun avocat de drept civil va rezolva situatia.

BIROUL DE AVOCATURĂ GUNEA

Ai de realizat contracte, insa jargonul judiciar este prea complicat?

Fie ca este vorba de redactarea ori revizuirea unui contract, avocatul nostru de drept civil se va ocupa cu promptitudine pentru ca tu sa te prezinti la intalnire cu un document ,,profi”. Putem realiza noi orice act si il putem negocia atat timp cat ne oferi o imputernicire. Astfel, tu castigi timp pretios in care sa te ocupi de treburile personale sau profesionale. Stim ca timpul costa bani si nu ne dorim sa ti-l consumi inutil incercand sa descifrezi fiecare termen juridic. Noi ne-am specializat tocmai pe acest lucru si ne vom ocupa cu profesionalism, garantat! Orice tranzactie, orice pretentie contractuala, o putem negocia astfel incat tu sa iesi intotdeauna in avantaj. Daca ai parte de un litigiu contractual, un avocat de drept civil profesionist va analiza in profunzime problema, va stabili cauza neplacerii si care sunt solutiile viabile in situatia data. Apoi iti va prezenta onest situatia si veti alege impreuna solutia optima. Daca este nevoie ca documentul sa fie modificat ori realizat din nou de la zero, avocatul se pricepe si se va asigura ca, in final, tu ai parte de un contract fara niciun fel de probleme.

Nu te sfii sa ii arati specialistului situatia asa cum este ea in realitate. Avocatul este intotdeauna confidentul clientului, asa ca orice greseala de care esti stanjenit va ramane intre angajator si angajat. Greseala este omeneasca si nu toti cetatenii au nevoie sa retina actele normative. Aici intervin avocatii de drept civil, care sa rezolve orice greseala ar aparea si te invata ce sa faci data viitoare pentru ca procedeul juridic sa decurga fara probleme care mananca timp.

In final, vrem sa te asiguram ca suntem aici pentru a avea grija ca tu sa nu treci prin neplaceri juridice de orice natura. Te asteptam la casa noastra de avocatura din Bucuresti, Sectorul 1, zona Piata Romana, pentru a ne povesti prin ce treci si pentru a gasi cele mai potrivite solutii impreuna. De asemenea, ne poti contacta si la numarul de telefon afisat in sectiunea Contact de pe pagina principala a site-ului.

De ce sa ma alegi ?

OFERIM CONSULTANTA SI VA REPREZENTAM JURIDIC IN LITIGII CIVILE PRECUM:

 • Actiuni in pretentii banesti (cereri de plata a unor sume de bani, cereri pentru nerespectarea obligatiei privind plata pretului vanzarii sau obligatiei privind pactul comisoriu, cereri pentru raspunderea civila, daune morale, daune materiale etc.);
 • Cereri de ordonanta de plata;
 • Actiuni privind garantia contra viciilor bunul vandut/cumparat;
 • Acțiuni privind garantia contra evictiunii;
 • Acțiuni de nulitate pentru vicierea consimtamantului (eroare, dol, violenta, leziune);
 • Actiuni privind constatarea prescriptiei;
 • Actiuni de ocrotire a personei prin consiliere juridica si tutela speciala (punere sub interdicție);
 • Actiuni in rezolutiune/reziliere/constatarea intervenirii rezolutiunii/rezilierii contractului;
 • Actiuni in nulitatea unui act juridic;
 • Actiuni intemeiate pe gestiunea de afaceri, a platii nedatorate si a imbogatirii fara justa cauza;
 • Acțiuni in răspundere civilă delictuală sau contractuală;
 • Actiuni in daune – interese moratorii pentru intarzierea de plata a unor sume de bani;
 • Actiuni in daune – interese compensatorii pentru neexecutarea obligatiei;
 • Actiuni privind pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de contract;
 • Actiuni in revendicare mobiliara sau imobiliara;
 • Actiuni in granituire, pentru delimitarea limitelor de hotar;
 • Actiuni pentru recitificarea cartii funciare;
 • Actiuni privind limitarea dreptului de proprietate (distanta minima dintre constructii, arbori, limita de vedere asupra proprietatii vecinului, dreptul de trecere etc.);
 • Actiuni de parataj, iesire din indiviziune;
 • Actiuni privind dreptul de superficie, usufruct, uz, servitute;
 • Actiuni privind uzucapiunea mobiliara si imobiliara;
 • Alte cauze supuse materiei civilului si consultata juridica  in domeniu;

BIROUL DE AVOCATURĂ GUNEA

Vă puteți baza întotdeauna pe noi!

Consulta gratuit avocatul pentru problema dvs.

Chat online 👋
1
Cu ce va putem fi de folos ? 👋
Cu ce va putem fi de folos ? 👋